Igår vart vi ute och grillade.

Ja igår eller idag nej igår klockan är 2 på natten...vi gick ut en runda upp till radiumkällan, Nicklas tog med en engångsgrill sen köpte han korv m bröd o vi grillade...jättemysigt...älskar sånt. hade kunnat bo i ett tält ute. imorgon vet jag inte vad jag ska göra...vill så gärna hitta på något men blir väl att ta sig ut en sväng igen...saker och ting kostar ju..funderar på om jag ska sätta mig ute och måla nåt...får se..

Haft lite bloggtorka...

Jo försökte igen med Martin ju men det blev inget lyckat. Det är jag och återigen jag som tvekar och denna gången för att jag faktiskt har känslor för en annan man, har haft hela detta året iaf men man försöker väl intala sig själv igen att man kan hitta tillbaka till den förra, visst vi kommer bra överens för det mesta och familjerna funkar osv men ska de va allt? Nu är jag i ett nytt förhållande och där pirrar det fortfarande i varenda del av mig men är dock tveksam till hur han känner för mig...känner mig dö dum i varenda situation...vill visa min bästa sida men jag vet inte...är öppen med vem jag är men det är något som ligger och trycker och återigen är det väl bara jag och mina dumma tankar. Känner att jag inte duger som vanligt fast jag innerst inne vet att jag gör det. Vet inte varför dessa gamla dumma tankar om mig själv dyker upp nu...detta är en blogg en slags dagbok kan man säga så fast ändå inte. Ska inte skriva ut för mkt privat. 
Ska försöka hitta en egen praktikplats nu så jag kan få lite ny arbetslivserfarenhet, funderar på ica kvantum i stan...inte för stort och inte för litet. Borde funka!



Helt slut

Helt slut. Varit på väla idag och net on net. Ner än så är jag inte skapt för att göra. Nu ska vi till Perstorp sen hem och tvätta och packai

blev en tur till malmö

Fick hämta kartongen till Martins dator idag och åka iväg så han kunde byta den. Sen hem till mamma en sväng. Blev sent hem då jag skulle in om apoteket så då fick fot bli en falafel också. Nu ska jag snart sova är riktigt sent. Ska snart upp igen. Iväg till Helsingborg. Köpa skor och present :-) kanske göra nytt hål i örat också. Om jag hittar nåt bra ställe.

Godmorgon

Somnade till slut igår. Vaknade av mig själv nu. Övertrött är jag men ska försöka få i mig lite kaffe. Hade ont i magen både igår och idag. Korv och kaka är ingen direkt hit för min mage. Eller så kan det bero på potatis gratängen, osten, vaniljsåsen osv. Idag ska jag försöka städa undan ordentligt. På Fredag åker jag till jämtland, min faster och jag ska ha morgongympa ute på ede :-D M hänger m.@ed som vän till mig. På torsdag ska jag tvätta.och sc,.räcka

RSS 2.0