Förkylningen som inte släpper...

Började för 3 veckor sedan med halsfluss...sen en vecka senare kom förkylningen...blev bättre så jag tränade sen kom det tillbaka igen...nu är det eget förbud med träningen tills jag mår helt 100...slår till såfort jag ansträngt mig...igår var jag och handlade sen är det i princip det man orkar med..idag var jag i perstorp men det slog på igen...känns som man ska ligga nerbäddad...vill ju bli bra snart igen...nä nu måste jag sova...hoppas man orkar med morgondagen men ångesten inför den trötthet jag kommer känna är enorm..s skulle ringt 2 kvällar irad men är rätt så bortprioriterad så chanserna för besöket ser jag inte som speciellt stora och då blir det också där jag sätter punkt. behöver positiv energi i mitt liv just nu, behöver inga energitjuvar...måste lära mig att sätta stopp.


Vart tar tiden vägen...

Gått flera timmar nu och jag har ingen aning om vart tiden tar vägen, stack och hämtade några grejen hos en dam här i byn, handlade, lagade middag, fick gå och handla igen (glömde giftpinnarna) sen hem och lägga tösen...mhmm och tiden bara flög iväg...sitter och läser på om mobiler just nu och hur är det relevant kan man tänka sig jo ska ju ha säljsamtal imorgon.
(Läser försäljning och kundservice via arbetsförmedlingen i Malmö)
Så jag ska försöka förmedla min kunskap kring ett par mobiler imorgon och avsluta en affär är det tänkt. Hur det nu än ska gå men ska göra mitt bästa iaf.
Tur det finns bra sidor som jag kan läsa på =)
Till tvn har jag nu kommit underfund med vad jag behöver för att koppla datorn till denna så vi kan köra denna som skärm dock saknas vga kabel till denna hane till hane så blir att fixa det.
Får nog besök i helgen så tja han får ta det som det är här hemma har städat en del iaf =)
källaren får svälja resten =)
nu får jag ta och hänga den där tvätten som aldrig blev torr...

Fixat ny tv

Stack till perstorp idag och fixade platt tv till Milla, blev kanon bra och den hon hade innan åkte ut i köket så nu har vi en i varje rum.
Pizza till lunch med Milla, är ledig idag.
Just nu är tösen hos grannarna och leker så sitter jag här och ugglar ändå.
Ska försöka fortsätta städa här, har mitt och millas rum kvar, sen ska all tvätten hängas...suck!

RSS 2.0