Vad ska man säga...

Nej det var inte mina dumma tankar bara utan jag har ju helt rätt som vanligt och förut har man slagit bort det negativa och försökt sett positivt på saker och ting. Kärlek, känslor, avundsjuka, svartsjuka? vad är vad, är det möjligt att blanda ihop dem och inte skilja de åt?
Jag vet vad jag känner men hur kul är det att inte få någonting tillbaka...hmm..att trivas med någon och hoppas på att det ska utvecklas till något mer är väl inte mycket att börja bygga ett förhållande på, vi är väl inte tvugna till att vara med varandra, det är inget arrangerat förhållande. Nej jag vill ha eld och lågor...det måste finnas något mer. Jag vill ha kärlek, äkta sådan! är ingen jävla morsa som ska städa upp efter ett extra barn.
Visst fine ni som tycker jag är väääldigt oseriös nu med två korta kraschade förhållanden nu kort efter varandra, ni får gärna tycka det men ni ska bara veta vad jag fått stå ut med och hade jag betytt nåt såndär någolunda mycket för någon av dem så hade de inte friat en veckan och sen knullat runt en vecka senare. Hårt men sant!
Tycker de e nog med oseriösa män nu och vill träffa någon som kan vara seriös och älska mig för den jag är! 

M trodde han kunde komma hit här och kränka mig i mitt eget hem och barnsligt nog också använda sig utav facebook status uppdateringar för att trycka ner mig och påstå att jag mår psykiskt dåligt och att jag sitter och dricker rödvin varje dag...så jäkla löjligt!! Jag hade nyss kommit hem från att varit borta ett par dagar och tydligen mådde jag så dåligt att jag stängde inne mig och drog för och soporna l¨åg i hallen...jag ville smälla till honom men höll mig lugn och han vänder i humöret konstant...berättade för honom också att jag eventuellt skulle vara gravid och han skäller ut mig och säger att är det något så kommer inte jag bry mig iaf...Mmm tack för den...i dagsläget så har jag bett honom att dra åt helvete och vill ointe ha mer kontakt...N var mer att oroa dig inte i onödan och jag stöttar dig...jag undrar också i vilket beslut han hade stöttat mig. Hur som helst så var det inget inte vad vi vet iaf men jag blir bara så arg!!!

Nu håller jag på att söka lägenhet för att försöka komma ifrån den här hålan, vill komma närmare familjen och börja om på nytt. Kommer kräva en del av mig men ska verkligen försöka...strår i startgropen för något nytt känner jag och det är alltid jobbigt men samtidiogt hoppfullt.
 
Nu har jag fått skriva av mig lite...sitter och lyssnar lite på musik och spanar runt på datorn...funderar på att lägga mig snart och titta på film.
 
N bara tog sina grejer idag och stack by the way för att jag frågade vad han gjorde med mig egentligen och ja kul...rent utav taskigt!
Ringde nyss för att få bekräftat om han stack ut idag eller inte och jo han svarade och att han är ute och träffar "nya" vänner osv kul! Trevligt att skita i att prata ut med sin flickvän och bara ta sina grejer och sticka, se det som slut och sticka ut en Fredags kväll när man vet att hon sitter själv och mår dåligt...vad säger det liksom?
 känns som om vi har ett nytt dra åt helvete offer till på listan!



Kommentarer
Postat av: Malou

Ja, när ska egentligen solen titta fram? Regn, storm, översvämning, tsunami, virvelvind, jordbävning, efterskalv, orkan...you name it. Allt är pest och pina. Jag tog mitt pick och pack och drog till huvudstaden och inte ett skit blev bättre. Inget jobb, inga pengar, inget. Livet suger och männen är vidriga. Jävla skit.

Svar: Fucking shit, men vet du vad...livet är fullt av motgångar...just nu känns de som damm jag borstar av mig och reser mig 10 ggr starkare!!Jag är underbar och perfekt och den som inte vill ha mig får skylla sig själv för att jag vet att en dag ska jag hitta den som passar mig perfekt!!
chilichili.blogg.se

2012-09-08 @ 20:46:11
URL: http://malouse.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0